Dashboard | +Follow
Like A Paradise
rindu #1
Friday, August 26, 2011 • 2:46 PM • 2 comments

assalammualaikum w.b.t

korang sehat? *macam ramai je la yg baca blog aku ni an* haha
apa-apa pun. arini aku na cite pasal sorang budak ni...
tak tahu kenapa tetibe je aku rindu kat dia...
urmmm... maybe sebab aku da lama ta tegur dia.. & dia pun da lama tak tegur aku.
tak tahu kenapa tetibe kitorang da renggang padahal dulu selalu gelak same-same...nanes same-same.

1st time jumpa dia kat BERJAYA MASA PETAK (berjaya times square)
*do u remember our 1st date?*

2009 ***

time tu kitorg g makan,jalan-jalan,tengok wayang *harry potter*

da na balik tu, kami snap 1 gambar... :)

2010
kami terpisah...
disebabkan "sesuatu" yang ta dijangka..
mendengar tangisan beliau tika itu membuatkan hati aku meronta2 na jumpa untuk kali terakhir.

tapi.. apakan daya... :(



terima kasih menjadi sahabat,adik & sebagainya.




*gambar-gambar lama*



*pertemuan terakhir*
masih adakah lagi pertemuan untuk kita?

rindu awk

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

LobLob Dhia
Hi,im nasha aziz eh? DHIA. 24 Y.O, pendek, hidung kemek! love you if you love me more! enuff fer that



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board

. .
Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : LobLob
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google