Dashboard | +Follow
Like A Paradise
game terakhir
Friday, October 7, 2011 • 11:17 PM • 0 comments

Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Macam ni , esok awak tak payah contact saya . Maksudnya tak payah text call or apa apa yang berkaitan lah . Saya pun buat macam tuu dkat awak okay ? Kita tengok sapa menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah tahan rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat rumah Bf dia . Di luar rumah ,rmai orang . Dia mula rasa pelik then terus masok ke rumah . Sekujur tubuh terbaring kaku di tanga rumah . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yang dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dekat GF .
Surat yang bertulis :

"Sayang , semlam awak dapat hidup sehari tanpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya . Love you ♥"


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

LobLob Dhia
Hi,im nasha aziz eh? DHIA. 24 Y.O, pendek, hidung kemek! love you if you love me more! enuff fer that



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board

. .
Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : LobLob
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google