Dashboard | +Follow
Like A Paradise
i love mini cooper damn much
Tuesday, October 18, 2011 • 8:45 PM • 0 comments


assalammualaikum wbt..
hi u alllllllllllllllllllllllllll....
arini aku rasa cam nak conteng blog aku dengan kereta kegemaran aku.
iaitu MINI COOPER!!

da lama sangat2 minat kat kereta ni wooooo.... mungkin sebab kereta ni comel cam aku *sila muntah*
hahaha.

family aku pun da tau yang ni favourite car aku.

abah: nak mini cooper boleh je tapi dengan syarat.
aku: *melompat2 cam berok*
abah: abah bayar down payment je. monthly bayar sendiri *kecewa*

manaaaa na cari duit byr monthly... gila kau! guna bulu kaki aku pun lom cukup tau nak bayar.
tak pe laaa.. bak kata pepatah, simpan impian biar tinggi sikit, baru ada semangat nak mendapatkannya. ye tak?

heeeeeeeeeeeeeeee.



haaaaaa.. hamekkkk ko... google chrome aku.. mini cooper jugakkkk.... korang punya mesti girly-girly kan? aku punyaaa... mini cooper.. haha. ganas sket.


haaaaaaa.... siap buat nama pesbuk lagi haaaaaaaaaaaa... korangggg hadoooooooo???
*ignore wall saya yang dipenuhi dengan budak tecik ni k... die mmg suka penuhkan wall saya.. :) hihihi

lastlyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, screen saver . LOGO kebanggaan mini cooper. auchhhh


p/s: nak mini coopeeeerrrrrrrrrrrrrrr~! hahaha

kbye~~!


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

LobLob Dhia
Hi,im nasha aziz eh? DHIA. 24 Y.O, pendek, hidung kemek! love you if you love me more! enuff fer that



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board

. .
Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : LobLob
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google