Dashboard | +Follow
Like A Paradise
happy birthday MAK
Monday, December 26, 2011 • 12:06 PM • 0 comments

HAPPY BIRTHDAY MAK.
my beloved mom. the best mom in the world.

hari ni hari jadi mak. pukul 11 malam semalam kitorang dah ready nak celebrate. borak2 dengan atak & uui.. dari bilik sampai ke luar... borak2 sampai tertido. -.-" sedar2 rupanya semua dah masuk. bangun nak masuk dalam kaki kejang. rasa nak menangis. korang penah rasa tak? sakit GILA!!!!!!!!!!!

tengok semuaaaaa tido. aku pun masuk tido. bangun2 tidur,kuar bilik nampak mak tengok kek dalam peti ais -.-" dah tak suprise da. HAHAHA! makan & mandi. pastu potong kek...... kek tu memang kek krismas sebab kat kedai semua kek macam tu -.-" & kat PD ni susah plak cari kedai kek. hmmmm. salah ke? bukan kami sambut krismas pun. cuma kek tu ada santa claus . tu je pun :(

pas potong kek, pergi mandi kat swimming pool yang keruh tu. tapi hari ni tak mandi.penat! afrina je mandi .

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

LobLob Dhia
Hi,im nasha aziz eh? DHIA. 24 Y.O, pendek, hidung kemek! love you if you love me more! enuff fer that



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board

. .
Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : LobLob
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google