Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Cheritera hati 1st Giveaway
Thursday, January 19, 2012 • 2:15 PM • 0 comments

assalammualaikum... hye reader, stalker, lover and hater (ada aku kisah?) .. hari ni aku update blog kat office... sebab dah tak de keje.. hahaha. yelaaa. semua kerja dah settle down. siap cover kerja orang lagi. haha. best apa...

ni .. nak cerita pasal GA ni.. lama dah tahu.. baru ada masa nak update dan join! heeeeeee...
untung sabut , menang la! untung gajah , tenggelam! hihihihi

ni banner untuk Cheritera hati 1st Giveaway ni.... colourful kan??

_____________________________________________________


korang nak join jugak? senang je... jom2!



^o^ Buat satu entri mengenai Cheritera Hati First Giveaway ^o^
^o^ Tag dua blogger lain. (kalau terlebih rajin,nak tak 18orang pon boleh.hehe) ^o^
^o^ Tinggalkan link entri korang di ruang komen di bawah ni ^o^
^o^ Follow blog hani^o^


_________________________

hadiah nya?

Tempat Pertama:
1 produk Avail Beauty + 2 Shawl Inner Polkadot + Brooch
Tempat Kedua :
Produk Avail Beauty + 1 Inner Shawl Polkadot + Brooch
Tempat Ketiga :
1 Shawl Inner Polkadot + Produk Avail Beauty.
Saguhati (untuk 2 orang pemenang) :
Produk Avail Beauty


last date 3 feb 2012 okay... so, cepat-II la join....


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

LobLob Dhia
Hi,im nasha aziz eh? DHIA. 24 Y.O, pendek, hidung kemek! love you if you love me more! enuff fer that



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board

. .
Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : LobLob
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google